Hannu Poutiainen mukana KD:n energia- ja ympäristöpoliittisessa teemaryhmässä

13.2.2016 klo 18:43 Uutiset

Hannu Poutiainen KD:n energia- ja ympäristöpoliittiseen teemaryhmään
lähettänyt Jenni Kolmisoppi 10.1.2016 klo 12.52

Johtokuntamme jäsen Hannu Poutiainen on valíttu KD:n energia- ja ympäristöpoliittiseen teemaryhmään! Teemaryhmät ovat puolueen uusi alkava työmuoto, jossa tarkoituksena on saada aiempaa paremmin käyttöön kenttämme osaaminen. Teemaryhmän koordinaattorina ja puheenjohtajana toimii Laura Peuhkuri.

Ryhmän tehtävänä on paneutua erityisesti energia- ja ympäristöasioihin liittyviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Ryhmän toiminta on väljästi määritelty ja se vaikuttaa itse siihen, miten työskentelee ja mihin teema-alueisiin tarttuu. Viime aikoina hyvin ajankohtaisia ovat olleet mm. ilmastopolitiikka, johon energiaratkaisut olennaisesti kytkeytyvät. Ryhmän teema-alueeseen kuuluvat myös mm. ympäristön- ja luonnonsuojelun kysymykset, sekä luonnonvarojen käytön ympäristövaikutukset. Tarkoituksena on keskustella eri teemoista ryhmittäin ja etsiä niihin kristillisdemokraattisen ideologian ja arvopohjan mukaisia ratkaisuja. Lopulta tavoitteena on tuottaa perusteltuja kannanottoja, keskustelunavauksia ja aktivoida aihealueeseen liittyvää mielipidekirjoittelua mediassa. Tavoitteena on myös tukea KD puolueen osaamisen kehittymistä ja puolueen kannatuksen kasvua paikallisella sekä myös valtakunnallisella tasolla.

Energia- ja ympäristöpoliittiseen teemaryhmään on ilmoittautunut liki 30 kiinnostunutta.