KPO vaalit käyty – KD:n listalta valittiin seitsemän edustajistoon

23.5.2016 klo 13:56 Uutiset

Kristillisdemokraatit nappasivat Keski-Pohjanmaan osuuskaupan (KPO) vaaleissa jäsenalue B:ltä 7 paikkaa 29:sta.

Keski-Pohjanmaan osuuskauppavaalien ensimmäiset tulokset on saatu ensimmäiseltä jäsenalueelta. Ne olivat Kristillisdemokraateille riemullista luettavaa.

– Todella mahtava tulos. Lähes kaikki pääsivät listaltamme läpi ja vielä hyvillä äänimäärillä!
Kristillisdemokraateista valituksi tulivat Anne Peltomaa (524 ääntä), Kristiina Hellstrand (416 ääntä), Jan Björkskog (366 ääntä), Mauri Salo (305 ääntä), Antero Heikkilä (280 ääntä), Lars Syrjä (151 ääntä) ja Daniel Tuner (132 ääntä).

– Todella mahtava tulos. Lähes kaikki pääsivät listaltamme läpi ja vielä hyvillä äänimäärillä, Kristillisdemokraattien Keski-Pohjanmaan puheenjohtaja Mauri Salo iloitsee.

Myös edustajiston varajäseniksi valitut ehdokkamme keräsivät hyvät äänimäärät;  Raimo Rahnasto (117 ääntä),  Reijo Niemelä (101 ääntä) Satu Mikkonen (98 ääntä),  Petri Hotakainen (89 ääntä) sekä Raija Norppa (83 ääntä)
KPO:n vaalit käydään kolmella jäsenalueella. Tulokset saatiin jäsenalue B:ltä, joka kattaa Evijärven, Halsuan, Kannuksen, Kaustisen, Kinnulan, Kokkolan, Kruunupyyn, Lestijärven, Luodon, Pedersören, Perhon, Pietarsaaren, Toholammen, Uusikaarlepyyn ja Vetelin kunnat.