Taloutta ja sotea vantaalaisten seminaarissa Lahdessa

1.9.2016 klo 22:02 Uutiset

Lahden kh:n puheenjohtaja Juha Rostedt puhumassa seminaarilaisille. Kuva: Satu Leppänen.  

KD:n Vantaan  valtuustoryhmä  järjesti luottamushenkilöille seminaarin Lahdessa  alkusyksyn lauantaina.  Lahden kd:n valtuustoryhmän puheenjohtaja, kaupunginhallituksen jäsen Leena Mantereen  loistavasti hoitamat järjestelyt on ison kiitoksen paikka. Historiallinen kaupungintalo ja kaupunginhallituksen kokoushuone tarjosivat upeat puitteet seminaarille.  Lahden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Rostedt selosti Lahden kuntaliitos ja  talous  asioita alustuksessaan.  Leena Mantere puolestaan kd:n vaikutusmahdollisuuksia tässä muutosvaiheessa.

Vantaan elinkeinojohtaja Jose Valanta nosti esille Vantaan voimakkaan kasvun erityisesti rakentamisen osalta ja talouden tilannetta. Valtuutettu Jouko Jääskeläinen  selosti sote-uudistuksen  vaiheita ja sen tuomia mahdollisia muutoksia. Vantaan kd:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Maija Hurri valotti Vantaan taloustilannetta kuluvan vuoden osalta. Seminaarimatka koettiin osallistujien taholta antoisaksi ja virkistäväksi.

Teksti: Maija Hurri