Lohjan KD nimesi kuntavaaliehdokkaita

4.10.2016 klo 10:11 Uutiset

Lohjan seudun kristillisdemokraattien johtokunta on nimennyt ensimmäisen erän kuntavaaliehdokkaita kevään vaaleihin.  Tavoitteena on KD:n valtuustopaikkojen tuplaaminen Lohjalla ja aiempaa laajempi ehdokasjoukko. Varsinainen vaalipäivä on 9.4.2017.

Ehdolla kevään kuntavaaleissa ovat lähihoitaja Jaana Ahonen, kauppatieteiden maisteri Alli Brummer, pääsihteeri Merja Eräpolku, päätoimittaja Esa Erävalo, opettaja Kari Heikkinen, offset-painaja Ari Piippo, asiakaspalveluvastaava Sonja Plagens, isännöitsijä Harri Rajantaus ja toimitusjohtaja Kari Viherlahti.

Jos kuntavaaliehdokkuus kiinnostaa sinua tai sinulla on vinkata hyvä ehdokas, ole rohkeasti yhteydessä osaston puheenjohtajaan Merja Eräpolkuun.

KD:n Lohjan seudun osasto on mukana ensi sunnuntaina Lohjan suurmarkkinoilla. Teemana kristillisdemokraateilla on ”Inhimillisempi ote päätöksiin”. Mukana on lohjalaisia kuntavaaliehdokkaita ja kd-aktiiveja sekä kansanedustaja Sari Tanus (klo 11-13) ja puoluesihteeri Asmo Maanselkä. KD-teltalla on mahdollista haastaa mm. puolueen puheenjohtaja Sari Essayah`n tulos puristusvoimatestissä ja kertoa kokemuksiaan ja ehdotuksia kaupungin palveluista.