KD Espoo nimennyt ensimmäiset 34 ehdokasta kuntavaaleihin

24.10.2016 klo 20:21 Uutiset

Syyskokouksessa 10.10. on nimetty ensimmäiset 34 ehdokasta kevään kuntavaaleihin. Tähtäämme ensi kertaa täyteen listaan, 112 ehdokasta.

Joukossa on mm kaupunginvaltuutettuna jo 16 vuotta toiminut, keväällä 2015 kansanedustajaksi valittu Antero Laukkanen, nykyinen kaupunginvaltuutettu, lääkäri Kaarina Järvenpää sekä varavaltuutettu, lääkäri Kristiina Vuorinen. Ehdolla ovat mm yrittäjät Ahti Hurmalainen, Pertti Järvenpää sekä Mikko Kiuttu, joka on myös Espoon Kristillisdemokraattien varapuheenjohtaja. TV7:n piiristä tuttuja ovat Jaakob ja Auli Happonen. Hannu Hätönen on puolestaan tunnettu Hyvä Arki ruoka-aputyöstä.

Ehokkaissa on lukuisia vähemmistöryhmien edustajia: 3 ruotsinkielistä, 1 saamenkielinen, 1 romani sekä 3 maahanmuuttajataustaista.

Nimetyt ehdokkaat ovat: Robert Alstadius, Daniel Anini, Kaisa Anttila, Harri Bollström, Seija Bucktman, Harri Davidsson, Kristiina Drotár, Millicent Eränen, Auli Happonen, Jaakob Happonen, Jaana Hirvasvuopio, Ahti Hurmalainen, Raimo Hynynen, Anne Hätönen, Hannu Hätönen, Kaarina Järvenpää, Pertti Järvenpää, Mikko Kiuttu, Lana Korbelainen, Edward Krogius, Ritva Lappalainen, Antero Laukkanen, Markus Lintinen, Sari Mäki, Taru Okkonen, Antero Polso, Margit Rautiainen, Veli-Martti Rautiainen, Anne Sarasmaa, Janne Suuronen, Mari Sarvi, Aira Sundbäck, Kristiina Vuorinen, Ninni Ylikallio.

KD Espoon puheenjohtajana jatkaa eduskunta-avustaja Kristiina Drotár.

Lisätietoja:
Kristiina Drotár
KD Espoo puheenjohtaja
0400 700 222
[email protected]