Lohjan KD nimesi lisää kuntavaaliehdokkaita

7.11.2016 klo 23:56 Uutiset

Lohjan seudun kristillisdemokraatit täydensivät vuosikokouksessaan kevään kuntavaalien ehdokaslistaa. Nimettyjä ehdokkaita on nyt 17. Osaston puheenjohtaja Merja Eräpolku uskoo KD:n ehdokasmäärän merkittävään lisääntymiseen edellisistä kuntavaaleista.

– Ehdokaskyselyt ovat saaneet hyvän vastaanoton ja KD:n edustamille arvoille tuntuu olevan tilausta Lohjalla, Eräpolku toteaa. Viime kerralla vaaleissa oli Lohjalla 18 ehdokasta.

Ehdolla ovat aiemmin julkistettujen lisäksi opiskelija Mikael Eräpolku, yrityksen palveluneuvoja Lassi Hyttinen, syöpätautien erikoislääkäri Pentti Klefström, merkonomi, eläk. Maija Kokkonen, sihteeri, eläk. Marja-Liisa Kokkonen, yrittäjä Asko Korhonen, hammaslääketieteen lisensiaatti Aira Palomäki ja isännöitsijä, eläk. Esko Palomäki.

Aiemmin julkistettuja ehdokkaita ovat lähihoitaja Jaana Ahonen, kauppatieteiden maisteri Alli Brummer, pääsihteeri Merja Eräpolku, päätoimittaja Esa Erävalo, opettaja Kari Heikkinen, offset-painaja Ari Piippo, lähihoitajaopiskelija Sonja Plagens, isännöitsijä Harri Rajantaus ja toimitusjohtaja Kari Viherlahti.

Lohjan seudun KD:n puheenjohtajana jatkaa ensi vuonna Merja Eräpolku ja varapuheenjohtajana Seppo Pesonen. Johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin Jaana Ahonen, Kari Heikkinen, Ari Piippo, Heikki Syvälahti ja Sirkka Warvas.