Kristillisdemokraatit asettivat seitsemän kuntavaaliehdokasta Liperissä

8.11.2016 klo 14:01 Uutiset

 

Suomen Kristillisdemokraattien Liperin paikallisosasto asetti valitsi syyskokouksessaan ensimmäiset seitsemän kuntavaaliehdokasta vuoden 2017 vaaleihin: sosiaalialan ohjaaja Maija Silvennoinen, Ylämylly, sairaanhoitaja, eläkeläinen Salme Juvonen, Ylämylly, yrittäjä Jukka Karppinen, Liperi,  katsastusmies Viljo Ylisirniö, Liperi, lähihoitaja Taina Sallinen, (kuvassa) Liperi, lähihoitaja Toni Mehto Viinijärvi ja palvelukodin johtaja Satu Melkko, Liperi.

Paikallisosaston johtokunnassa jatkavat  Maija Silvennoinen, Jukka Krppinen, Aulis Mäkislö ja Timo Kortelainen. Puheenjohtajana jatkaa Satu Melkko.

Liperin paikallisosasto keskusteli Inhimillisempi Suomi – KD:n vaihtoehtobudjetista.  Erityisen tyytyväisiä oltiin   vaihtoehtobudjetin perusteltuihin ehdotuksiin, joilla vanhustenhuollon henkilöstömitoitus saataisiin säilytettyä vähintään 0,5  lapsiperheiden arkea tuettaisiin perumalla lapsilisiin kohdistuvat leikkaukset ja perheellisiä opiskelijoita tuettaisiin erillisellä 200 euron huoltajalisällä.

Lisätietoja

Satu Melkko

[email protected]