Naantalin Kristillisdemokraatit asetti 11 kunnallisvaaliehdokasta

15.11.2016 klo 09:47 Uutiset

Naantalin Kristillisdemokraatit asetti syyskokouksessaan 29.9.2016 yksitoista ensimmäistä kunnallisvaaliehdokastaan. Tavoitteena on saada kaikkien aikojen kattavin lista ensi kevään kunnallisvaaleihin Naantalissa.

– Olemme erityisen iloisia, että Kristillisdemokraateilla on jo tässä vaiheessa historiallisen vahva lista Naantalissa, sanoo Naantalin paikallisosaston puheenjohtaja Mika Ratilainen.

Ensimmäistä kertaa ehdolla kunnallisvaaleissa on muun muassa Anneli Auerin puolustusasianajajana tunnettu asianajaja ja varatuomari Juha Manner, joka on jo pitkään ollut kiinnostunut poliittisesta vaikuttamisesta. Jatkoa valtuustouralleen hakee Tommy Björkskog, Kristillisdemokraattien 1. varapuheenjohtaja, joka on tällä hetkellä Kristillisdemokraattien ainoa kunnanvaltuutettu Naantalissa.

– Asetimme keväällä tavoitteen, että syyskokoukseen mennessä meillä olisi vähintään kymmenen kunnallisvaaliehdokasta ja olen erittäin tyytyväinen, että onnistuimme tavoitteessamme. Nyt tavoitetta on jo nostettu, joten ehdokashankinta jatkuu. KD hakee selkeää vaalivoittoa Naantalissa, Björkskog sanoo.

Muita kiinnostavia nimiä listalla ovat esimerkiksi sosionomi, diakoni Anita Mäkilä ja nuoriso-ohjaaja Jere Peltonen, sekä jo aikaisemmin kaupunginvaltuutettuna vaikuttanut Mika Ratilainen.
Muut kuusi torstaina nimettyä ehdokasta ovat yrittäjä Esko Hellman, maanrakennuskoneen kuljettaja Reijo Kortelainen, myynnin ammattilainen Petri Laajala, lastentarhan opettaja Päivikki Malm, kirkon nuorisotyönohjaaja Katri Lehikoinen ja rehtori Teuvo Aittokallio.