Vantaan KD asetti ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat

16.11.2016 klo 18:27 Uutiset

Vantaan Kristillisdemokraatit asettivat tiistaina 15.11.2016 pidetyssä vuosikokouksessaan ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat ensi kevään kuntavaaleihin. Ensimmäisten nimettyjen 17 ehdokkaan joukossa ovat mm. varavaltuutettu, lastentautien erikoislääkäri Tiina Tuomela, kaupunginvaltuutettu ja entinen kansanedustaja Jouko Jääskeläinen sekä viime hallituskaudella sisäministerin erityisavustajana toiminut Soili Haverinen.

Vantaan paikallisosaston johtokunta tulee asettamaan loput puolueen kuntavaaliehdokkaat alkuvuoden aikana. Mikäli haluat ehdokkaaksi kuntavaaleissa voit täyttää sähköisen ehdokashakemuksen täällä. Voit myös ottaa yhteyttä osaston puheenjohtaja Tiina Tuomelaan tai varapuheenjohtaja Jouko Jääskeläiseen. Yhteystiedot löydät täältä.

KD:n listalle Vantaalle nimetyt kuntavaaliehdokkaat:

Jarmo Haverinen
Soili Haverinen
Leena Juvonen
Laila Jouhki
Arto Jääskeläinen
Jouko Jääskeläinen
Jari Kyyrö
Tuula Lehtonen
Petri Muinonen
Seija Pöyhönen
Lauri Rantalainen
Marja Salonius
Pekka Silventoinen
Minna Tulander-Nikulainen
Carolina Tuhkanen
Tiina Tuomela
Thomas Vellikok