Keski-Pohjanmaalla ehdokashankinta edistynyt hyvin, vaalikiertue Perhonjokilaaksossa la 25.2.

17.2.2017 klo 23:56 Uutiset

Kuvassa kansanedustaja Peter Östman

Keski-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Mauri Salo kertoon ehdokashankinnan sujuneen hyvin Keski-Pohjanmaalla .

Esimerkkinä hän toteaa Kokkolan tilanteesta seuraavasti ” Kokkolassa  on jo yli 30 ehdokasta tulevissa kunnallisvaaleissa.  Neljä vuotta sitten pidetyissä vaaleissa KD:llä oli 34 ehdokasta Kokkolassa.  Näissä vaaleissa tuo luku ylittyy ja tavoitteena on päästä vuoden 2008 ehdokaslukuun joka oli 47.Tuolloin vaalien tulos oli 7 valtuustopaikkaa ja Kokkolan kolmanneksi suurimman puolueen asema”

Ehdokashankita jatkuu kuitenkin vielä pari viikkoa. Kyseleviä kannustetaan rohkeasti ehdolle.

Lauantaina 25.2.2017 KD Nuorten halsualaislähtöinen puheenjohtaja Jiska Gröhn sekä kansanedustaja Peter Östman ovat tavattavissa Kaustisella TB klo 9-10, Halsualla  Kotipesä klo 11-12 sekä Vetelissä Vanha Holvi klo 13-14

Tule Sinäkin tapaamaan, kyselemään ja keskustelemaan tulevista kuntavaaleista ja muista ajankohtaisista asiosta

 

JiskaKD Nuorten puheenjohtaja Jiska Gröhn