Tutustu postitiiviseen Hannu Hätöseen

22.3.2017 klo 23:14 Uutiset

Hyvä Arki Oy:n toiminnanjohtaja ja käräjäoikeuden lautamies Hannu Hätönen haluaisi olla valtuustossa niiden vähävaraisten espoolaisten ääni, joka ei muuten kuulu. Vähävaraisten ja oman perheen lisäksi hänen sydäntään lähellä ovat eläimet, nykyään varsinkin koirat.

Miehellä on myönteinen perusasenne, niinpä hänet valittiin vuonna 2007 Espoon positiivisimmaksi henkilöksi. Suomen Nuorkauppakamarit myönsivät hänelle vuonna 2008 ”Positiivisuuden elämäntyöpalkinnon”.

Hannu Hätönen on toiminut yrittäjänä eri aloilla yli 20 vuotta, ja saanut tästä työstä Keskuskauppakamarin ansiomerkin. Hän on ollut muun muassa paikallisradion osakkaana, toimitusjohtajana ja toimittajana. Hän on myös kirjoittanut kaksi kirjaa.

”Sähläri, ideanikkari ja visionääri” — Näin Hannu Hätönen kuvaa itseään kirjoittamassaan, Päivä Osakeyhtiön kustantamassa kirjassa, ”Hyvää arkea ja kohtaamisia”.