”Välittäminen saa aikaan tekoja”, sanoo Leena Metsämäki

23.3.2017 klo 20:27 Uutiset

Kristillisen järjestön operatiivinen johtaja ja elintarviketieteiden maisteri Leena Metsämäki kertoo olevansa vakaumuksellinen kristitty, joka haluaa vaikuttaa asioihin eikä valittaa. Hän kokee myös tehtävänsä vaimona ja äitinä tärkeäksi.

Leena Metsämäki oli kymmenen vuotta sitten Espoon kaupungin varavaltuutettu ja opetuslautakunnan jäsen yhden kauden, jolloin hän perehtyi kunnallispolitiikkaan. Nyt hänen omien sanojensa mukaan elämänkokemusta ja rohkeutta on tullut lisää.

Metsämäen tämän kevään kuntavaalien slogan on: ”Välittäminen saa aikaan tekoja.” Hänen sydäntään lähellä ovat lasten ja nuorten koulutukseen liittyvät asiat kristillisiä perusarvoja kunnioittaen sekä maahanmuuttajien kotouttaminen. Hän toivoisi enemmän inhimillisyyttä vanhusten kohteluun ja resursseja heidän terveydenhoitoonsa.