Adwoa Brewu ehdolla Espoon valtuustoon

25.3.2017 klo 23:13 Uutiset

Kauppatieteiden maisteri Adwoa Brewu on naimisissa ja kahden pienen lapsen äiti. Hän muutti Suomeen yhdeksän vuotta sitten suorittaakseen englanninkielisen maisterin tutkinnon. Lapset ovat syntyneet Suomessa.

Hän haluaa olla mukana rakentamassa hyvinvoivaa yhteiskuntaa, jossa jokainen löytää oman paikkansa ja tuntee itsensä arvokkaaksi. Hänen mielestään työvoimatarpeen lisääntyessä on löydettävä entistä tehokkaampia keinoja kehittää maahan saapuneiden kotouttamista ja hyödynnettävä heidän osaamistaan.

Adwoa Brewu pyrkii vaikuttamaan myös siihen, että itsensä erilaisiksi kokevat lapset voisivat hyvin ja että heillä olisi mahdollisuus toteuttaa unelmiaan.

Tänä päivänä hän kaipaa sellaista yhteiskuntaa, jossa välittäisimme toisistamme.