Sinnikkäästi oikeiden arvojen puolesta

27.3.2017 klo 15:49 Uutiset

Ilkka Seppälä sinnikkäästi KooDeen arvojen puolesta. Olen 71-vuotias eläkkeellä oleva Tuusulan terveyskeskuksen lääkäri. Meillä on vaimoni Leenan kanssa kolme lasta ja viisi lastenlasta. Olen nyt Tuusulan kunnanvaltuustossa 29. vuotta, kunnanhallituksessa kaksi + vuotta poikkeuksellisen kunnallisvaalivuoden ansiosta. Olen myös toiminut useita vuosia seurakunnan luottamustehtävissä. KD on minulle ainoa oikea puolue, jossa voin vaikuttaa omantuntoni ja kristillisen vakaumukseni mukaan. Minulle on luovuttamattomia arvoja ihmisen oikeus elämään sikiämisestä luonnolliseen kuolemaan asti. Minulle on myös selvää, että olemme vastuullisia elämästämme Jumalalle, joka on luonut maailmankaikkeuden ja antanut selkeät ajo-ohjeet. Kunnallispolitiikassa tehdään jatkuvasti päätöksiä, joissa otetaan kantaa moraalisiin arvoihin, kuten ihmisarvoon, aborttiin, avioliittoon, eutanasiaan ja heikoimmista lähimmäisistä huolehtimiseen. Vain KD on pysynyt kaikki nämä vuodet johdonmukaisesti näiden perusarvojen puolustajana politiikassa.