In Memoriam Jarmo Tuokko

17.4.2017 klo 14:32 Uutiset

KooDee Espoon kuntavaaliehdokas, valtiotieteiden maisteri, sosiaalipsykologi Jarmo Tuokko menehtyi yllättäen kotonaan vain muutamia päiviä ennen kuntavaaleja.

Tuokko syntyi Helsingissä 1954 ja kasvoi Kalliossa. Hän muutti Espooseen jo 1979 aloittaessaaan opiskelun Helsingin yliopistossa. Vuonna 1980 Tuokko solmi avioliiton. Vuosien vieriessä hänestä tuli suurperheen isä.

Tuokko oli ennen Kristillisdemokraattien ehdokaslistalle tuloa tutustunut aiemmissa vaaleissa jo usean muun puolueen toimintaan heidän ehdokkaanaan. Yksi tärkeimmistä syistä hänelle KooDeen ehdokkaaksi pyrkimiseen olivat lapsiperheitten asiat Espoossa.

Tuokon sydäntä lähellä olivat lapset, lapsiperheet, koulutus, ihmisoikeudet ja politiikka. Hän oli hyvin motivoitunut ja sitoutunut vaalityöhön. KooDee Espoon paikallisosasto muistaa Jarmo Tuokon lämpimänä ja kaikille ystävällisenä henkilönä ja on kiitollinen hänen rakentavasta panoksestaan.