Lohjan KD:lle luottamushenkilöpaikat hyvinvointilautakuntiin

9.6.2017 klo 11:20 Uutiset

Pääosa Lohjan luottamushenkilövalinnoista tehtiin keskiviikon ensimmäisessä valtuustonkokouksessa. Lohjan KD sai kaksi lautakuntapaikkaa varajäsenineen, yhden ltk:n varapuheenjohtajan paikan ja lautamiespaikan.

Lasten, nuorten ja perheiden lautakuntaan nimettiin KD:n edustajana Matti Junnila ja varana Lassi Hyttinen. Sosiaali- ja terveyslautakunnan jäseneksi valittiin Pepina Hyppönen ja hänen varalleen Maija Kokkonen. Keskusvaalilautakunnan varapuheenjohtajaksi tuli Sirkka Warvas. Lautamieheksi valittiin Ari Piippo. Lisäksi sovittuna on KD:lle jäsen ja vara kaupunginhallituksessa valittavaan ruotsinkieliseen lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jaostoon. Onnittelut ja siunauksen toivotukset tehtäviin valituille! Osaston valtuuttamana neuvotteluryhmänä toimivat osaston varapuheenjohtaja Seppo Pesonen, 1. varavaltuutettu Matti Junnila ja Esa Erävalo.

Kristillisdemokraattisen valtuustoryhmän muodostavat kaupunginvaltuutettu Merja Eräpolku ja varavaltuutetut Matti Junnila ja Lassi Hyttinen.