Peter Hagman palkittiin vuoden vapaaehtoistoimijana

11.9.2017 klo 12:13 Uutiset

Järvenpään osaston puheenjohtaja, valtuutettu Peter Hagman palkittiin vapaaehtoistyöstään järvenpääläisten eteen. Palkitseminen tapahtui upeassa kiitosgaalassa, joka kokosi yhteen yli 230 Järvenpään vapaaehtoistoimijaa. Peter kertoo tuntojaan palkitsemisen jälkeen.

– Tämä lämmitti erityisesti, sillä kuntalaiset olivat äänestäneet minut voittoon. En itse tiennyt alkuun, että olin edes mukana, mutta joku/jotkut kuntalaiset olivat minut ilmoittaneet mukaan seuraavin perustein; ”Peter tekee pyyteetöntä työtä eikä tuo itseään esille. Hän on ihminen ihmiselle”

Kuvassa vasemmalta oikealle Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen ja vuoden vapaaehtoiset Helena Wallenius ja Sirpa Vihavainen (terveys ja hyvinvointi), Sanelma Valjus (liikunta ja urheilu), Peter Hagman (muu vapaaehtoistoiminta) ja Jaana Inkilä (taide ja kulttuuri).