Karstulan KD: Tippamäki säilytettävä

10.11.2017 klo 19:58 Uutiset

– Valtuutettu Kaija Leppänen valittiin osaston puheenjohtajaksi.

Karstulan Kristillisdemokraatit ovat päiväkoti Tippamäen säilyttämisen kannalla. Useat perheet ja päivähoidon henkilöstö ovat esittäneet toivomuksensa Tippamäen säilyttämisen puolesta. Tippamäen säilyttämistä puoltaa ainutlaatuinen lapsiystävällinen ympäristö, jossa lapsilla on turvalliset tilat liikkua ja toimia.

Yhtenäiskouluhanke voidaan toteuttaa peruskoulun ja lukion yhteistyönä Tippamäki remontoiden tai uudisrakentaen. Ehdotamme että ryhmäperhepäivähoito Rypäle yhdistetään uusittuun Tippamäen päiväkotiin. Remontissa on huomioitava tilojen monikäyttöisyys, jotta tiloja voidaan käyttää tulevaisuudessa myös muussa käytössä, mikäli lapsiryhmät pienenevät nykyisestä.