Nurmeksen osaston vuosikokous 24.11.

15.11.2017 klo 21:01 Uutiset

Vuosikokous järjestetään 24.11.2017 Ystävänpysäkki klo 18.00. Esantie 3, 75530 Nurmes. Esityslistalla sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu.

JÄSENKIRJE:

Tervehdys Sinulle Kristillisdemokraattien jäsen. Kuntavaalit ovat takana ja Ylä-Karjalassa tuli hieno vaalivoitto. Työt valtuustossa ja tutustuminen toisiin
valtuutettuihin on alkanut hienosti.

Nurmeksessa uuden strategian työstäminen alkoi heti kesäkuussa ja valmista pitäisi olla vuoden 2018 alussa. Myös talousarvion laadinta vuodelle 2018 on käynnissä. Suomen kunnissa talousarviota yleisesti laaditaan ristiriitaisissa merkeissä. Kuntien valtionosuuksien ja verotulojen kasvu on niukkaa tai jopa miinusmerkistä. Samanaikaisesti lähivuosien kustannuspaineet ovat jo
selvästi havaittavissa . Nurmeksen osalta näkymät ovat hieman valoisammat. Verotulojen kasvusta on olemassa jo merkkejä. Myös sote-kulut ovat pysyneet aisoissa.
Siun soten toiminta alkoi myös kuluneen vuoden aikana. Alussa ja kuluneen vuoden aikana on kuulunut paljon kielteistä palautetta. Toivottavasti palautteesta on otettu opiksi ja tarvittavat toimenpiteet tehdään asiakkaiden palvelujen parantamiseksi ja henkilökunnan jaksamiseksi.

Kristillisdemokraatit Valtimolla ja Nurmeksessa toimivat parhaansa mukaan ja pyrkivät saamaan inhimillisempää otetta ja tekemään arvoistasi politiikkaa! Ole mukana, osallistu aktiivisesti tilaisuuksiin ja muistathan rukouksin.

Olet sydämellisesti tervetullut vuosikokoukseen
24.11.2017 Ystävänpysäkille klo 18.00. Esantie 3, 75530
Nurmes. Esityslistalla sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu.

Rauhallista ja siunattua joulua!
T: Kristillisdemokraattien valtuutetut, Valtimo, Arto
Heikkinen ja Nurmes Merja Jaaranen, Henry Määttä