Eräpolku jatkaa osaston puheenjohtajana

11.12.2017 klo 22:54 Uutiset

Lohjan seudun Kristillisdemokraattien puheenjohtajana jatkaa 2018 eduskuntaryhmän pääsihteeri, kaupunginvaltuutettu Merja Eräpolku. Uutena osaston varapuheenjohtajaksi valittiin erikoissairaanhoitaja, psykoterapeutti, sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen Pepina Hyppönen.

Johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin Jaana Ahonen, Maija Kokkonen, Marja-Liisa Kokkonen, Aira Palomäki, Ari Piippo ja Heikki Syvälahti.

Johtokunnasta jäivät omasta toivomuksestaan pois osaston pitkäaikaiset kantavat voimat Seppo Pesonen, Sirkka Warvas ja Kari Heikkinen. Osasto kiittää heitä vuosien puurtamisesta. Merja Eräpolku muisti Seppo Pesosta minikokoisella piparimökillä.

Lohjan seudun KD vaatii vuosikokouksen kannanotossa nykyistä joustavampaa sosiaaliturvaa, joka palkitsee aina yrittämisestä ja työnteosta.