Uusia tuulia Parkanon Kristillisdemokraateissa

3.1.2018 klo 21:30 Uutiset

Astumme vuoteen 2018 uuden puheenjohtajan johdolla. Osaston vuosikokous valitsi marraskuussa uudeksi puheenjohtajaksi Miikka-Markus Leskisen. Pitkäaikainen osaston puheenjohtaja Tuula Sillanpää jatkaa osaston johtokunnassa muussa roolissa.

Tuula Sillanpää ja Miikka-Markus Leskinen

Miikka-Markus on yhteiskuntatieteiden maisteri ja väitöskirjantekijä Lapin yliopistossa sekä on työskennellyt Tampereella media-asiantuntijana. Parkanoon hän on tullut Rovaniemeltä, jossa hän oli aiemmin KD Nuorten Lapin yhteyshenkilö ja tälläkin hetkellä Pirkanmaan KD Nuorten hallituksen jäsen.

Vuoden 2017 kevään kuntavaaleissa Parkanon ääniharava oli KD:n oma ehdokas Kauko Turunen, joka on myös kaupunginhallituksen jäsen. Kristillisdemokraateista valtuustossa varasijalla ovat Eeva Räsänen ja Miikka-Markus Leskinen.

Tänä vuonna kehitämme viestintää osastomme toiminnasta sekä järjestämme jo totutun tapamme mukaan näkyviä tilaisuuksia ja tapahtumia kristillisdemokraattien tunnusten alla.

Seuraa ilmoitteluamme, tule mukaan tapahtumiimme ja osallistu!