Lahjoitus Parkanon kehitysvammaisten hyväksi

7.1.2018 klo 17:18 Uutiset

Parkanon Kristillisdemokraatit ja Parkanon Helluntaiseurakunta lahjoittivat yhdessä järjestämiensä myyjäisten tuoton paikallisten kehitysvammaisten hyväksi. Myyjäiset järjestettiin talkoovoimin lauantaina 9.12.2017 ja lahjoitus tehtiin joulun alla. Varat haluttiin ohjata kehitysvammaisten virkistystoimintaan.

KD Parkanon varapuheenjohtaja Kauko Turunen ja Vesa Raiskio helluntaiseurakunnasta luovuttivat 1 687,20 euroa Kolmostien Terveys Oy:n vammaispalveluiden palvelupäällikölle Leila Törmälle sekä palveluvastaaville Mauri Kuivaselle ja Pia Käpylälle.

Joulukuussa järjestetty myyjäistapahtuma oli avoin kaikille osallistujille seurakuntalaisuuteen tai puoluekantaan katsomatta. Lahjoitus tehtiin myyjäisten tuotosta lyhentämättömänä.