Yhteisötalous -seminaari Helsingin yliopistolla 21.4.2018

6.4.2018 klo 13:53 Uutiset

Lämpimästi tervetuloa huikeaan Yhteisötalous -seminaariin lauantaina 21.4. klo 10 – 16 Helsingin yliopistolle. Alustajina toimivat VTT Jouko Jääskeläinen, professorit (emer.) Arto Lahti ja Juhani Laurinkari sekä Osuustoimintakeskus Pellervon toimitusjohtaja Sami Karhu:

Kannattaa tutustua myös tilaisuuden tapahtumasivuun: täällä. Seminaarin järjestäjinä ovat Ajatushautomo Kompassi ja ajatuspaja Sallux.

Tervetuloa myös KD:n kaikkiin muihin tuleviin tapahtumiin, jotka löytyvät: www.kd.fi/tapahtumat. Kevään aikana jatkuu KD Kestävää lähimmäisyyttä 60 vuotta -juhlakiertue maakunnissa sekä 28.4. on KD:n Uudenmaan piirin kevätkokous Järvenpäässä.

KD:n 60-vuotisjuhlavuoden tapahtumia voit seurata myös Facebook-juhlasivulla: täällä.