Maakuntavaalien avaustempaus keräsi runsaasti kiinnostuneita

15.4.2018 klo 19:19 Uutiset

Mikkelissä lauantaina 14.4. vietetty maakuntavaalien avaustempaus keräsi runsaasti kiinnostuneita Mikkelin torille. Puumalan kunnanvaltuutetun, piirin toiminnanjohtaja Olavi Kietäväisen paistamat letut houkuttelivat katkeamattoman jonon ja torilla vierailleet puoluevaltuuston jäsenet saivat jututtaa aurinkoisessa kevätsäässä kaupunkilaisia.

Toritapahtuman jälkeen puoluevaltuusto kokousti hotelli Scandicissa ja puoluesihteeri Asmo Maanselkä avasi esitystään vaihtoehtoiseksi perusturvamalliksi kaupunginhallituksen kokoustilassa kaupungintalolla.

Kuvat Hannu Poutiainen

Mikkelin pj Liisa Ahonen, valtuutettu Pertti Ruotsalainen ja järjestösihteeri Mikko Rekimies

Olavi Kietäväinen (Puumala) paistamassa lettuja, tarjoilemassa Jenni Kolmisoppi (Mikkeli) ja jonossa Jouni ja Marja Koskela (Savonlinna)

kuva: Hannu Poutiainen

Sari Essayah Mikkelissä

Sää helli mikkeliläisiä. kuva: Hannu Poutiainen

kuva: Hannu Poutiainen

Asmo Maanselkä kertomassa perusturvamallista Mikkelin kaupungintalolla.