Kymen piirin nimesi seitsemän eduskuntavaaliehdokasta

26.9.2018 klo 10:47 Uutiset

Kristillisdemokraattien Kymen piiri on nimennyt eduskuntavaaliehdokkaiksi Kotkasta sairaanhoitaja ja kaupunginvaltuutettu Mikko Almgrenin ja rehtori, kaupunginhallituksen jäsen Maaret Lommin sekä Lappeenrannasta lääkäri ja kaupunginvaltuutettu Juha Rantalaisen, palveluneuvoja Tarja Turusen ja musiikin lehtori, lehtori, varavaltuutettu Antti Taipaleen sekä Kouvolasta veturinkuljettaja, kaupunginvaltuutettu Vesa Vainion ja sairaanhoitaja, tiiminvetäjä Ansela Villikan.

Jo aiemmin KD:n Etelä-Savon piiri on nimennyt ehdokkaiksi Mikkelistä lähihoitaja Liisa Ahosen, Juvalta lähetyssihteeri Aila Asikaisen, Savonlinnasta suojelubiologi Jouni Koskelan ja Pieksämäeltä fysioterapeutti Päivi Kovasen.

Kristillisdemokraatit tavoittelee kansanedustajan paikkaa omalla, täydellä ehdokaslistalla Kaakkois-Suomen vaalipiiristä. Loput vaalipiirin kuusi ehdokasta nimetään loppuvuoden aikana.

kuvassa: Kymen piirin piirisihteeri Tarja Turunen ja piirin puheenjohtaja Vesa Vainio piirihallituksen kokouksessa 25.9.2018