Vuosikokous pohti Liperin ajankohtaisia asioita; Satu Melkkoa tuetaan eduskuntavaaliehdokkuudessa

3.10.2018 klo 18:21 Uutiset

Paikallisosasto piti vuosikokouksen Ylämyllyllä 2.10.18 Kokous käsitteli sääntömääräiset asiat ja valitsi osaston puheenjohtajaksi palveluesimies Satu Melkon. Melkko on valittu KD:n eduskuntavaaliehdokkaaksi aiemmin tänä syksynä. Varapuheenjohtajaksi valittiin yrittäjä Jukka Karppisen. Johtokunnassa jatkavat sosionomi Maija Silvennoinen ja eläkeläinen Aulis Mäkisalo.

Kristillisdemokraatit edellyttävät kunnalta vastuullista talouden pitoa. Peruspalvelut on turvattava, vaikka Siun soten kustannusten nousu tuottaakin haasteita. Uusien toimien tai virkojen perustamista tai täyttämistä tulee harkita tarkoin.
Vaikka Käsämän uimahallin avaaminen olisi tarpeellista, kunnan taloudellinen tilanne asettaa hankkeelle raamit. Uimahallia tärkeämpänä kohteena Kristillisdemokraatit pitävät Ylämyllyn kouluhankkeen viemisen eteenpäin ja terveellisten toimitilojen turvaamisen niin lapsille, nuorille kuin työntekijöillekin.