Lohjan KD esittää Lassi Hyttistä ja Matti Junnilaa ehdolle eduskuntaan

13.11.2018 klo 09:13 Uutiset

Kristillisdemokraattien Lohjan seudun osasto esittää KD:n Uudenmaan piirijärjestölle, että lohjalaiset valtuustoryhmän jäsenet Lassi Hyttinen ja Matti Junnila nimetään eduskuntavaaliehdokkaiksi. Hyttinen, 46, työskentelee yrityksen pankkineuvoja. Junnila, 66, on eläinlääketieteen tohtori ja elintarviketieteiden lisensiaatti. Junnila on Lohjan lasten, nuorten ja perheiden lautakunnan jäsen ja Hyttinen hänen varajäsenensä.

– Meillä on tarjolla eduskuntaan kaksi erilaisissa tehtävissä vastuunkantajan kykynsä näyttänyttä monipuolista osaajaa. Lohjan KD tulee tekemään ehdokkaitten kanssa eduskuntavaalikampanjan, jossa tartutaan rohkeasti yhteiskuntamme kipukohtiin, kertoo osaston puheenjohtaja Merja Eräpolku.

Päätökset ehdokkaista tehdään 24.11. mennessä, jolloin on Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin eduskuntavaalityön avaus Kauniaisissa.