Kauko Turunen ehdolla eduskuntavaaleissa 2019

29.11.2018 klo 20:58 Uutiset

Yrittäjä Kauko Turunen asettuu ehdolle kevään 2019 eduskuntavaaleissa kristillisdemokraattien listalla Pirkanmaan vaalipiirissä.

Kaukolla on laaja kannatus Pirkanmaalla sekä Etelä-Pohjanmaalla. Kauko sai Parkanossa kevään 2017 kuntavaaleissa eniten ääniä koko kaupungissa eli oli vaalien selkeä ääniharava. Myös hänen yrityksensä Kaukomaalaus Oy on 40 vuoden kokemuksella tehnyt maalaus- ja tasoitetöitä ympäri Suomea ja työllistää tänä päivänä yli 200 henkilöä.

Vaalikampanja on alkanut kotikaupungista Parkanosta marraskuussa. Kaukon takana on tiimi, jossa on edustusta paikallisten asukkaiden lisäksi laajasti maakunnan alueelta. Vaalipäällikkönä kampanjassa toimii Parkanon Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, YTM Miikka-Markus Leskinen.

Kärkiteemat Kaukolla ovat yrittäminen ja työllistäminen. Kampanjan slogan on KOKO KANSAN KAUKO. Turunen kerää ääniä maakunnan pienempien kuntien asukkailta, nuorilta ja pieniltä yrittäjiltä. Asutuskeskuksissa Kauko taas on tunnettu suurista rakennusprojekteista ja Kaukomaalauksen jälki näkyy mm. Tampereella Taysin laajennoksessa ja Ratinan kauppakeskuksessa.

Kaukon vaalikampanjaa voi seurata tulemalla vaalitapahtumiin ympäri Pirkanmaata tai Facebook-sivulta www.facebook.com/turunenkauko.