Savo-Karjalan eduskuntavaaliehdokaslista täynnä – Satu Melkko mukana

24.1.2019 klo 21:16 Uutiset

Tänään 24.1.19 julkistettiin viimeinen Savo-Karjalan eduskuntavaaliehdokas Björn Cederberg Kuopiosta. Hän on toiminut tällä vaalikaudella varakansanedustajana. Björn täydensi listaa, jossa ovat jo Pohjois-Karjalan puolelta ehdolle asettuneet piirin puheenjohtaja Jarmo Pippola, varapuheenjohtaja Henry Määttä, Joensuun kaupungin valtuutettu Kikkis Mikkola, piirin sihteeri Jasmin Pyöriäinen, eläkkeelle jäänyt kirkkoherra Tuomo Käyhkö sekä oma Liperin ehdokkaamme piirin toiminnanjohtaja Satu Melkko. Satu toimii tällä hetkellä valtuutettuna ja tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajana. Hän on paikallisosaston puheenjohtaja, pitkän luottamushenkilöuran Rääkkylän puolella jo tehnyt asioihin perehtyvä vaikuttaja. Satun sydäntä lähellä ovat mm. ikäihmiset ja omaishoitajat. Voit tutustua Satun ajatuksiin tarkemmin https://satumelkko.com/
Nyt on mahdollisuus saada kristillisdemokraatti kansanedustajaksi Pohjois-Karjalasta. Puolueen puheenjohtaja Sari Essayah on luotsannut Savo-Karjalan kansanedustajana koko puoluetta eteenpäin. Häntä on kehuttu yli puoluerajojen. Kristillisdemokraattisille arvoille ja ajatuksille on tilausta. #Suomijohonvoitluottaa
Muista käyttää ääntäsi.

Halutessasi voit tukea Satun vaalityötä antamalla taloudellisen tukesi
Liperin Kristillisdemokraattien tilille: FI45 5234 2020 0388 50 . Viesti: Satun vaalityö.