Ennakkoäänestys alkaa 3.4. – valitse kristillisdemokraatti!

2.4.2019 klo 11:32 Uutiset

Keskiviikkona 3.4. pääsee ennakkoäänestämään eduskuntavaaleissa. Ennakkoäänestys jatkuu kotimassa tiistaihin 9.4. saakka. Ulkomailla ennakkoäänestys on 3.-6.4. Löydä oma ehdokkaasi KD:n listoilta www.kd.fi/ehdokkaat ja käy äänestämässä.

Ennakkoäänestysaikana voi äänestää missä vaan ennakkoäänestyspaikassa. Mukana pitää olla joku kuvallinen henkilöllisyystodistus: ajokortti, passi, henkilökortti tai kuvallinen kela-kortti. Kaikki kotimaan ennakkoäänestyspaikat löytyvät täältä ja ennakkoäänestyspaikat ulkomailla täältä.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14.4., joilloin voi äänestää vain omassa äänestyspaikassa, mikä lukee kotiin postitse tulleessa äänioikeusilmoituksessa. Vaalipäivänä 14.4. äänestyspaikat ovat avoinna kello 9-20.

Äänestämiseen liittyvissä asioissa voi kysyä lisätietoja Oikeusministeriön maksuttomasta vaalipalvelunumerosta 0800 94 770 (suomeksi) ja 0800 94 771 (ruotsiksi) tai Oikeusministeriön WhatsApp-viestipalvelusta 050 438 8730. Palvelunumeroiden aukioloajat: 2.-13.4. arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 9 – 18, 14.4. vaalipäivänä klo 8 – 20. Kristillisdemokraatteihin liittyvissä asioissa voit kysyä [email protected]

Tutustu Kristillisdemokraattien ehdokkaisiin vaaligalleriassa www.kd.fi/ehdokkaat ja käy äänestämässä jo ennakkoon! KD:n vaaliohjelmaan voi tutustua täällä. Rakennetaan Suomi, johon voit luottaa!