Forssan seudun KD:lta viisi puoluekokousaloitetta

8.8.2019 klo 14:45 Uutiset

Forssan seudun Kristillisdemokraatit jätti Oulun puoluekokoukseen viisi puoluekokousaloitetta. Aktiivisemmin aloitteita jätti vain puolueen nuorisojärjestö. ”Mikäli puoluekokousaloitteita ei jätetä, tulee helposti kuva, että puolue ja sen linja on kannattajien mielestä valmis. Kuitenkin kannatusluvut ovat osoittaneet, että meidän on toimittava tehokkaammin ja otettava kantaa entistä terävämmin,” Forssan KD:n puheenjohtaja Viljami Haavisto sanoo.

”Mikäli puoluekokousaloitteita ei jätetä, tulee helposti kuva, että puolue ja sen linja on kannattajien mielestä valmis. Kuitenkin kannatusluvut ovat osoittaneet, että meidän on toimittava tehokkaammin ja otettava kantaa entistä terävämmin.” Viljami Haavisto.

Forssan seudun Kristillisdemokraatit vaatii muun muassa ampumaharjoittelun edellytysten turvaamista ja aselainsäädännön byrokratian keventämistä, puolueen miesjärjestön perustamista, kattavaa selvitystä muiden KD-puolueiden tilasta, varusmiesten kotiuttamisrahan palauttamista sekä maahanmuuttajien saamista sosiaaliturvalta työn pariin. ”Toivotaan, että puoluekokous tarttuu nostamiimme ja tärkeinä pitämiimme avauksiin. Itselleni olisi erityisen tärkeää, että esimerkiksi varusmiesten asemaa ja palaamista takaisin siviiliin parannettaisiin ja asia otettaisiin huomioon myös puolueemme ohjelmassa. Tämä on esimerkki avauksesta, joka koskettaa suurta osaa väestöstämme.” Haavisto jatkaa.

Forssan seudun KD on edustettuna myös puoluekokouksen henkilövalinnoissa, sillä osaston puheenjohtaja on ehdolla puolueen varapuheenjohtajaksi. Puoluekokous pidetään 24.-25.8.2019 Oulussa.

 

Lisätietoja:

Viljami Haavisto, osaston puheenjohtaja

[email protected]