Puoluekokous Oulussa 24.8. ja 25.8.2019

9.8.2019 klo 12:16 Uutiset

Kristillisdemokraattien seuraava, 33. sääntömääräinen puoluekokous pidetään lauantaina 24.8.2019 ja sunnuntaina 25.8.2019 Oulussa. Puoluekokous pidetään Pohjankartanon koulun juhlasalissa, osoitteessa: Leevi Madetojan katu 1. Kokouspaikalla Pohjankartanon koululla on ilmoittautuminen, avajaisjuhla, kokous, lounaat ja iltapäiväkahvit molempina päivinä.

Puoluekokouksessa mm. valitaan seuraavalle 2-vuotiskaudelle puolueen puheenjohtaja, kolme varapuheenjohtajaa sekä puoluevaltuuston jäsenet ja sen puheenjohtaja. Sekä muut sääntöjen 10 §:n mukaiset asiat.

Puoluekokouksen aikataulut ja ohjelma: Puoluekokous2019_aikataulut ja ohjelmat

Puoluekokouksen esityslista ja sen kaikki liitteet, mm. varapuheenjohtaehdokkaiden esittelyt ja kaikki puoluekokousaloitteet: Puoluekokous2019_esityslista ja liitteet_nettiin

Kaikki puoluekokousinfot löytyy: TÄÄLTÄ.

Puoluekokous streemataan nettin ja kokousta voi seurata molempina päivinä www.kd.fi -sivuilla sekä Facebookin Kristillisdemokraatit-sivulla.