Varakansanedustaja Sonja Falk ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi

10.8.2019 klo 19:04 Uutiset

Liperin KD:n johtokunta keskusteli kokouksessaan 7.8.19 KD:n varapuheenjohtajavaalista. Oulussa 24-25.8 pidettävässä puoluekokouksessa valitaan uusi puheenjohtajisto. Puheenjohtaja Sari Essayhin sairastuminen luo epävarmuutta puolueen lähitulevaisuuteen. Johtokunnan mielestä ensimmäisen varapuheenjohtajan tulee olla kokenut poliittinen vaikuttaja, joka tuntee myös valtakunnan politiikan toimintatavat. Ensimmäisen varapuheenjohtajan tulee olla sanavalmis, hänellä tulee olla taito kiteyttää sanomansa ydin lyhyeksi ja selkeäksi viestiksi. Varapuheenjohtajan tulee olla vakuuttava neuvottelija ja ratkaisukeskeinen toimija.

Liperin KD:n johtokunta näkee varakansanedusta Sonja Falkin ehdokkaana, joka kirkkaasti täyttää nämä vaatimukset ja yksimielisesti tukee hänen ehdokkuuttaan