KD:n kansanedustajien kyselytunteja Facebookissa – 11.6. vastaamassa Antero Laukkanen

27.5.2020 klo 14:29 Uutiset

Kristillisdemokraatit järjestävät säännöölisesti puolueen Facebook-sivulla:  www.facebook.com/kristillisdemokraatit KD:n kansanedustajien Live-kyselytunteja. Seuraavalla kyselytunila torstaina 11.6. kello 17.05 alkaen on vastaamassa Uudenmaan kansanedustaja Antero Laukkanen. Kuka vaan voi lähettää kysymyksiä ja kannattaa tulla seuraamaan vaikka itse ei kysyisikään.

Kyselytunnin seuraamseen ei tarvitse mitään kirjautumista. (Mikäli Live-tila ei alkaisi näkyä klo 17.05, päivitä selaimesi)

Kysymykset voi kirjoittaa keskusteluun tai lähettää otsikolla ”kyselytunnin kysymys” etukäteen osoitteeseen: [email protected]. Moderaattorina ja toimittajana on puoluesihteeri Asmo Maanselkä.

Lisäksi säännöllisesti julkaistaan mielenkiintoisia Arvoistasi politiikka podcasteja, mitä voi kuunnella täällä: anchor.fm/kristillisdemokraatit. Kannattaa myös seurata puoleen nettisivuja www.kd.fi sekä KD-lehden sivuja: www.kdlehti.fi, mistä saa paljon mm. KD:n politiikasta.