KD Kuntatuuletus webinaari 16.6. klo 18-20

11.6.2020 klo 23:07 Uutiset

Miten KD:n ääni kuuluu ja kädenjälki näkyy kuntien päätöksenteossa? Kuinka pääsee ”oikeasti” vaikuttamaan? Miksi kristillisdemokraatteja tarvitaan päätöksentekijöinä etenkin säästötoimien ja priorisointien aikaan? Miten kunta voi tukea yrittäjyyttä ja elinvoimaa alueellaan? Entä asukkaittensa hyvinvointia? Kuinka luottamustehtävät vaikuttavat omaan elämään?

Tervetuloa KD:n kesäiseen Kuntatuuletus -webinaariin tiistaina 16.6. klo 18-20 omalta kotisohvalta, terassilta tai laiturilta.

Verkkotapahtumassa pohditaan kuntavaikuttamisen haasteita ja iloja alustuspuheenvuoroin ja keskustelemalla. Teams-sovelluksessa järjestettävään tapaamiseen kutsumme koolle niin erilaisissa luottamustehtävissä olevia KD:n kuntavaikuttajia kuin kaikkia vaikuttamisesta kiinnostuneita kristillisdemokraatteja.

Tilaisuus on nettilinkin kautta www.kd.fi/kuntatuuletus kautta avoin kaikille, jotka haluavat toimia kristillisdemokraatteina kotikunnissaan.