Lohjan KD nimesi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat, listalla mukana Heikki Linnavirta

8.9.2020 klo 15:38 Uutiset

Kristillisdemokraattien Lohjan seudun paikallisosaston johtokunta nimesi kokouksessaan 8.9. ensimmäisen erän ehdokkaita ensi kevään kuntavaaleihin. Ehdokkaiden joukossa on KD:n oman valtuutetun Merja Eräpolun ja kahden varavaltuutetun Matti Junnilan ja Lassi Hyttisen lisäksi Heikki Linnavirta.

Pitkän linjan kaupunginvaltuutettu ja tunnettu rovasti Heikki Linnavirta jätti kolme vuotta sitten Perussuomalaiset ja perusti oman Haloo Lohja -valtuustoryhmän perustanut. Hän on KD:n listalla sitoutumattomana ehdokkaana ja toimii oman valtuustoryhmänsä puitteissa tämän valtuustokauden loppuun.

Ensimmäisessä erässä ehdokkaiksi nimetyt kymmenen ehdokasta ovat Merja Eräpolku, Esa Erävalo, Pepina Hyppönen, Lassi Hyttinen, Matti Junnila (sit), Eija-Kemppi, Marja-Liisa Kokkonen, Heikki Linnavirta (sit), Olli Pakalén ja Ari Piippo. Seuraava ehdokaserä nimetään syksyn aikana. Puolue tavoittelee kolmea valtuutettua.

Mikäli ehdokkuus kuntavaaleissa kiinnostaa sinua tai tunnet jonkun jonka uskoisit sopivan KD:n ehdokkaaksi, vinkkaa Lohjan seudun KD:n johtokunnalle. Lohjan seudun osasto hoitaa kuntavaaleja myös Raaseporin, Inkoon ja Siuntion alueella.

Kuvateksti: Lohjan kristillisdemokraatit juhlivat Suomi 100-juhlakahveilla elokuussa 2017.