Turun KD:n syyskokous valitsi uuden johtokunnan ja vahvisti loput kuntavaaliehdokkaat

29.9.2020 klo 21:30 Uutiset

KD Turun osaston vuosikokouksessa 29.9. tehtiin tärkeitä valintoja ja päätöksiä tulevalle kalenterivuodelle. Pitkään osastoa johtanut puheenjohtaja Jari Viherlampi ilmoitti vetäytyvänsä puheenjohtajan paikaltaan. Hänen tilalleen kokousväki valitsi puheenjohtajaksi tradenomin ja filosofian opiskelijan Tommi Terän. Varapuheenjohtajaksi tulevalle kalenterivuodelle valittiin Soili Norro. Viisihenkisen johtokunnan täydentävät Niko Kivimäki, Teemu Kivimäki ja Michelle Wilders.

Kokouksessa muokattiin lisäksi kevään 2021 kuntavaaliehdokkaat lopulliseen muotoonsa. Pastori Remo Ronkainen luopui ehdokkuudestaan paikkakunnalta muuton takia. Hänen tilalleen nimettiin Tommi Terä. Myös Jari Viherlampi ilmoitti kokouksessa luopuvansa ehdokkuudestaan. Viherlammen tilalle nostettiin Niko Kivimäki.

Turun kristillisdemokraattien loput ehdokkaat Kivimäen ja Terän lisäksi ovat Ville Auvinen, Soili Norro ja Janina Rosten. Heistä Auvinen istuu Turun nykyisessä valtuustossa. Turun KD lähtee tuleviin vaaleihin vaaliliitossa Turun Kokoomuksen kanssa. Kevään 2021 kuntavaalit järjestetään 18. huhtikuuta 2021.