Harri Miettinen haluaa auttaa vähempiosaisia, sekä nuoria syrjäytymästä

30.10.2020 klo 15:23 Uutiset

”Olen Harri Miettinen ja toimin tällä hetkellä Kuopion ruoka-apu ry:n puheenjohtajana. Puheenjohtajuus tarkoittaa myös vapaaehtoista Kuopion ruoka-apu ry:n toiminnanjohtajuutta.

Olen kolmen lapsen ylpeä isä. Haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa lasteni kanssa. Harrastuksiini kuuluu kävelylenkit sekä pleikkarilla pelaaminen. Olen koulutukseltani taksinkuljettaja. Luonteeltaani olen huumorintajuinen, iloinen sekä osaan myös nauraa itselleni.

Vapaaehtoistyöni ja haluni auttaa yhteiskunnassa vähempiosaisen asemaan joutuneita, sai minut lähtemään mukaan KD ehdokkaaksi.

Olen nähnyt kuinka nopeasti yhteiskunnasta voi syrjäytyä. Syynä voi olla sairastuminen tai työttömäksi joutuminen. Vaikeissakaan tilanteissa ei pidä jäädä yksin neljän seinän sisälle, tosin kaikilla ei ole noita seiniäkään. Minusta kaupunginvaltuustossa voimme vaikuttaa siihen, että Kuopiossa kaikilla tulee olla päivittäinen ruoka sekä asunto.

Olen kiitollinen kaikille Kuopion ruoka-avun työtä tukeneille yhteistyökumppaneille. Minusta yhteistyökumppanimme ovat oivaltaneet, että hyvinvointi kuuluu kaikille. Siitä tulee minun sloganini ”Jokaisella oikeus hyvinvointiin”. Tämä kantaa minua -ei vain nyt vaaleissa- vaan koko elämässäni.

Minut nähdessäsi, tartu hihasta, jutellaan ja vaihdetaan ajatuksia!”