Harri Miettinen KD:n ehdokkaaksi kuntavaaleissa 2021

30.10.2020 klo 15:23 Uutiset

Esittelemme Kuntavaaleihin 2021 lähteviä ehdokkaitamme. Tässä kertoo itsestään uusi, ensi kertaa ehdokkaaksi lähtevä:

”Olen Harri Miettinen ja toimin tällä hetkellä Kuopion ruoka-apu ry:n puheenjohtajana, joka myös tarkoittaa vapaaehtoista Kuopion ruoka-apu ry:n toiminnanjohtajuutta.

Olen kolmen lapsen ylpeä isä. Haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa lasteni kanssa. Harrastuksiini kuuluu kävelylenkit sekä pleikkarilla pelaaminen. Olen koulutukseltani taksinkuljettaja. Luonteeltaani olen huumorintajuinen, iloinen sekä osaan myös nauraa itselleni.

Vapaaehtoistyössäni olen nähnyt kuinka nopeasti yhteiskunnasta voi syrjäytyä. Syynä voi olla sairastuminen tai työttömäksi joutuminen. Vaikeissakaan tilanteissa ei pidä jäädä yksin neljän seinän sisälle, tosin kaikilla ei ole noita seiniäkään.

Vapaaehtoistyöni ja haluni auttaa yhteiskunnassa vähempiosaisen asemaan joutuneita, sai minut lähtemään mukaan KD ehdokkaaksi.

Sydämelliset kiitokset kaikille Kuopion ruoka-avun työtä tukeneille yhteistyökumppaneille.

PS. Kuopion ruoka-apu järjestää 14.11.2020 klo 11.00 makkaranpaistajaiset yhteistyössä Lions-Clubin kanssa. Tällä kertaa makkarat tarjoaa Bar Pörrin pesä. Minut nähdessäsi, tartu hihasta, ja vaihdetaan ajatuksia!”

Kuopion KD-osasto: ”Harri teet hienoa työtä. Kauttasi toivotamme voimia ja jaksamista teidän koko Ruoka-apu teamille”