Lohjalla 10 uutta kuntavaaliehdokasta, Eräpolku jatkaa osaston puheenjohtajana

10.11.2020 klo 10:04 Uutiset

Kaupunginvaltuutettu Merja Eräpolku jatkaa ensi vuonna Lohjan seudun Kristillisdemokraattien puheenjohtajana. Osaston uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Olli Pakalén.

Johtokunnan muiksi jäseniksi vuodelle 2021 valittiin Pia Alapiha, Mia Hokkanen, Pepina Hyppönen, Lassi Hyttinen, Marja-Liisa Kokkonen, Ari Piippo ja Heikki Syvälahti.

Maanantaina 9.11. pidettyyn vuosikokoukseen etäyhteydellä osallistunut puolueen puheenjohtaja Sari Essayah korosti kunnallisen päätöksenteon tärkeyttä peruspalvelujen toteuttamisessa ja kannusti mukaan ehdokkaaksi.

Lohjalla KD on nimennyt jo 20 ehdokasta kevään kuntavaaleihin. Uusimmat kymmenen nimettyä julkistettiin eilen. He ovat Pia Alapiha, Alli Brummer, Johanna Haapalehto, Kristiina Kalanti (sit), Ari Mönttinen, Aira Palomäki, Esko Palomäki, Raimo Peräkylä, Niina Rissanen (sit) ja Raimo Rissanen (sit).

Syyskuussa ensimmäisessä erässä ehdokkaiksi nimetyt kymmenen ehdokasta ovat Merja Eräpolku, Esa Erävalo, Pepina Hyppönen, Lassi Hyttinen, Matti Junnila, Eija-Kemppi, Marja-Liisa Kokkonen, Heikki Linnavirta (sit), Olli Pakalén ja Ari Piippo.