Hanna-Lea Ahlskog jatkaa KD Keski-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana-Hanna-Lea Ahlskog fortsätter som ordförande för kristdemokraternas Mellersta-Österbottens krets

14.11.2020 klo 19:58 Uutiset

Kokkolalainen Hanna-Lea Ahlskog jatkaa kristillisdemokraattien Keski-Pohjanmaan piirin johdossa

Kristillisdemokraattien Keski-Pohjanmaan piirin syyskokouksessa valittiin kokkolainen VTM Hanna-Lea Ahlskog piirin puheenjohtajaksi jatkoon.

Kokkolalainen Mauri Salo jatkaa piirin varapuheenjohtajana.

Erovuoroisista piirihallituksen jäsenistä valittiin jatkokaudelle kaudella 2021-2022 Sven Grankulla Luodosta,  Kristiina Hellstrand Pietarsaaresta, Merja Heikkilä Vetelistä, Siv Södö ja Bernt Snellman Pedersörestä.

Uusina jäseninä kaudelle 2021-2022 valittiin Carita Kivineva Kruunupyystä, Pernilla Löfs-Grankulla Luodosta ja Göran Björkgård Kokkolasta.

Lisäksi uutena jäsenenä piirihallitukseen kaudelle 2021 valittiin Raija Norppa Kokkolasta.

Edellä mainittujen lisäksi piirihallituksessa jatkavat kokkolalaiset Heimo Fiskaali, Katja-Maaria Kaakinen, Juhani Orjala ja Mauri Salo sekä pietarsaarelainen Benita Nyman, kruunupyyläinen Kaarin Saarukka ja toholampilainen Ritvariitta Snellman.

Puoluehallituksen jäseneksi vuodelle 2021 Keski-Pohjanmaan piiri esittää valittavaksi piirin puheenjohtajan Hanna-Lea Ahlskogin sekä hänen varajäsenekseen piirin varapuheenjohtajan Mauri Salon.

 

Hanna-Lea Ahlskog från Karleby fortsätter som ordförande för kristdemokraternas Mellersta-Österbottens krets.

Kristdemokraternas Mellersta-Österbottens krets samlades i tisdags till virtuellt höstmöte. På mötet återvaldes pol.mag Hanna-Lea Ahlskog från Karleby till kretsordförande. Mauri Salo från Karleby fortsätter som viceorförande.

För perioden 2021-2022 återvaldes följande medlemmar i kretsstyrelsen: Sven Grankulla från Larsmo, Kristiina Hellstrand från Jakobstad, Merja Heikkilä från Vetil, Siv Södö och Bernt Snellman från Pedersöre.

Som nya medlemmar för perioden 2021-2022 valdes Carita Kivineva från Kronoby, Pernilla Löfs-Grankulla från Larsmo och Göran Björkgård från Karleby. Ytterliga valdes Raija Norppa från Karleby som ny medlem till kretsstyrelsen för perioden 2021.

I tillägg till tidigare nämnda så fortsätter följande styrelsemedlemmar i KD Mellersta-Österbottens krets: Heimo Fiskaali, Katja-Maaria Kaakinen, Juhani Orjala och Mauri Salo från Karleby samt Benita Nyman från Jakobstad, Karin Saarukka från Kronoby och Ritvariitta Snellman från Toholampi.

Som partistyrelsemedlem för året 2021 föreslår Mellersta-Österbottens krets ordförande Hanna-Lea Ahlskog samt kretsens viceordförande Mauri Salo som hennes suppleant.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail