Kristillisdemokraatit asettivat ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa Kokkolaan/Kristdemokraterna i Karleby nominerade sina 20 första kommunalvalskandidater

14.11.2020 klo 19:45 Uutiset

Kristillisdemokraatit asettivat ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa Kokkolaan – Suomenkielinen ja ruotsinkielinen osasto yhdistävät toimintansa ensi vuoden alusta lähtien

Kristillisdemokraattien Kokkolan osastot nimesivät ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa vuosikokouksessaan lauantaina. Ehdokkaiksi kuntavaaleihin nimettiin tässä vaiheessa Heimo Fiskaali, Päivi Myllykangas, Aki Mäki-Leppilampi, Kari Ranta-Ojala, Satu Tienhaara, Annika Enlund-Piirto, Malena Svenfelt, Hanna-Lea Ahlskog, Reijo Ruotsalainen, Vesa Hynninen, Lazarus Noon, Tuomo Viherjuuri, Mauri Salo, Fredrik Flink, Jaana Kallio, Eetu Raittila, Katja-Maaria Kaakinen, Anna Al-Khafaji, Juhani Orjala ja Göran Björkgård.

– Ehdokasasettelu on edennyt mukavasti ja meillä on hyviä, erilaisia ehdokkaita, joista voi olla ylpeä, osaston puheenjohtaja Jaana Kallio myhäilee.

Tähän asti rinnakkain toimineet Kokkolan suomenkielinen ja ruotsinkielinen Virhe. Tiedostonimeä ei ole määritetty.osasto päättivät yhdistää toimintansa 1.1.2021 alkaen. Johtokunnan jäseniksi valittiin Eetu Raittila (vpj.), Malena Svenfelt, Raija Norppa, Lazarus Noon, Heimo Fiskaali ja Annika Enlund-Piirto.

– Kuntavaaleissa on etua siitä, että pystymme toimimaan saumattomasti. Kielijaottelun aika on ohi. KD:n tavoite on olla suomen kaksikielisin puolue, Kallio sanoo.

 

Kristdemokraterna i Karleby nominerade sina 20 första kommunalvalskandidater.

Kristdemokraternas lokalavdelningar samlades till årsmöte på lördag. Som kandidater till kommunalvalet i april 2021 nominerades i det här skedet Heimo Fiskaali, Päivi Myllykangas, Aki Mäki-Leppilampi, Kari Ranta-Ojala, Satu Tienhaara, Annika Enlund-Piirto, Malena Svenfelt, Hanna-Lea Ahlskog, Reijo Ruotsalainen, Vesa Hynninen, Lazarus Noon, Tuomo Viherjuuri, Mauri Salo, Fredrik Flink, Jaana Kallio, Eetu Raittila, Katja-Maaria Kaakinen, Anna Al-Khafaji, Juhani Orjala och Göran Björkgård.

– Vi är väldigt nöjda med hur kandidatnomineringarna har framskridit. Vi har bra men olika kandidater som jag kan vara stolta över, säger avdelningens ordförande Jaana Kallio tacksamt.

KD:s svenskspråkiga och finskspråkiga lokalavdelningar i Karleby beslöt att sammanslå sinaverksamheter från 1.1.2021. Till den nya avdelningens styrelse valdes Eetu Raittila(vice ordf.), Malena Svenfelt, Raija Norppa, Lazarus Noon, Heimo Fiskaali och Annika Enlund-Piirto.

– I kommunalvalet har vi fördel av att kunna arbeta tätt tillsammans. Språkindelningens tid är förbi. KD:s målsättning är att vara finlands mest tvåspråkiga parti, säger Jaana Kallio.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail