Piirin puheenjohtajana jatkaa Hannele Saari

15.11.2020 klo 15:34 Uutiset

KD Hämeen piirin syyskokous pidettiin la 14.11. 2020 Lahdessa hybridikokouksena.

Piirin puheenjohtajana vuonna 2021 jatkaa luokanopettaja Hannele Saari Riihimäeltä. Varapuheenjohtajaksi nimettiin heinolalainen Kan ry:n toiminnanjohtaja Jouko Vuorenniemi.

Muut piirihallituksen jäsenet vuonna 2021 ovat: Irmeli Lehtonen ja Martin Stenberg Hämeenlinnasta, Timo Simola ja Marja Kaitainen Lahdesta, Nina Aitola Hattulasta, Pertti Laaksonen Orimattilasta, Piia Aitto-oja Janakkalasta, Kari Kallio Asikkalasta, Asta Jaakkola Forssasta, Jasmin Kauko Hollolasta, Marja-Liisa Saarinen Riihimäeltä, KD Naisten Hämeen piiri: Saara Kantanen ja KD Hämeen nuorten edustaja. Varajäseniksi nimettiin Jouni Karjunen Orimattilasta, Terhi Kiihamäki Hämeenlinnasta sekä Mirja Pöhö Janakkalasta.