Nurmeksen paikallisosasto 50 vuotta – vuosikokous 28.11.2020

11.12.2020 klo 18:11 Uutiset

Kristillisdemokraattien Nurmeksen paikallisosasto on toiminut Ylä-Karjalan alueella jo 50 vuotta! Korona epidemian vuoksi ei juhlavuotena voitu järjestää yleistä juhlaa. Johtokunnan esittämänä vuosikokous päätti ensi vuoden alkupuolella pitää vaikka ulkotiloissa tapahtuman KD-osaston 50-vuotisen taipaleen tiimoilta. Paikallisosastossa teemme innolla työtä täällä Nurmeksessa talkoomielellä kuntavaaleissa 2021.

Ote KD-Nurmeksen paikallisosasto ry:n vuosikokouksen 28.11.2020 pöytäkirjasta:
========== 8§
Valitaan seuraavaksi kalenterivuodeksi johtokunnan puheenjohtaja, jota kutsutaan myös paikallisosaston puheenjohtajaksi. Valittiin tehtävään yksimielisesti Arto Heikkinen.
9 § Valitaan seuraavaksi kalenterivuodeksi johtokunnan jäsenet. ========= Valittiin johtokuntaan yksimielisesti: Riitta Kaukainen, Pirjo Martikainen, Maire Timonen, Joosua Tolvanen ja Kari Tolvanen.
10 § Valitaan seuraavaksi kalenterivuodeksi johtokunnan varapuheenjohtaja johtokunnan jäsenten keskuudesta. Valittiin yksimielisesti varapuheenjohtajan tehtävään Riitta Kaukainen.
11 § Valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja tarkastamaan seuraavan vuoden tilejä ja hallintoa. Valittiin toiminnantarkastajaksi vuodelle 2021 Armi Kurki ja vuodelle 2021 varatoiminnantarkastajaksi Ulla Martikainen.
12 § Valitaan paikallisosaston edustajat ja henkilökohtaiset varaedustajat puoluekokouksiin seuraavaksi kalenterivuodeksi (vuonna 2021 on sääntömääräinen puoluekokous 28. – 29.8.2021 Joensuussa) ================== Valittiin puoluekokousedustajiksi vuodelle 2021: edustajaksi Arto Heikkinen ja hänen varalleen Merja Jaaranen, edustajaksi Kari Tolvanen ja hänen varalleen Riitta Kaukainen.
13 § Valitaan paikallisosaston edustajat ja mahdolliset varaedustajat piirin kokouksiin seuraavaksi kalenterivuodeksi. =============== Valittiin piirikokousedustajiksi vuodelle 2021: Riitta Kaukainen, Joosua Tolvanen ja Maire Timonen. Varaedustajat kutsumisjärjestyksessä: Kari Tolvanen, Arto Heikkinen ja Pirjo Martikainen.

================= Veikko Jaaranen
Otteen vakuudeksi: Nurmeksessa 11.12.2020 Veikko Jaaranen, sihteeri