Kristillisdemokraattien kuntavaalitavoitteena valtuustopaikkojen lisääminen

12.12.2020 klo 12:08 Uutiset

Lappeenrannan kristillisdemokraatit nimesivät ensimmäiset ehdokkaat huhtikuussa pidettäviin kuntavaaleihin. Kristillisdemokraatit ovat sopineet kuntavaaleissa yhteistyöstä Kansalaispuolueen kanssa. Kristillisdemokraattien ehdokkaina ovat Juho Karjalainen, Jouko Korhonen, Pauliina Korhonen, Samuli Kotajärvi, Jouni Salo, Juha Rantalainen, Antti Taipale, Ann-Niina Turunen ja Tarja Turunen. Kansalaispuolueen ehdokkaana yhteislistalla on Timo Leskinen.

– Olen iloinen, että olemme saaneet uusia kasvoja listallemme, erityisesti nuorista ehdokkaista iloitsen. Kristillisdemokraattien poliittiselle aktiivisuudelle on kysyntää Lappeenrannassa, toteaa paikallisosaston puheenjohtaja Tarja Turunen. Ehdokkaat edustavat monipuolisesti eri ammattialoja, hän lisää.

Kristillisdemokraateilla on kuluvalla valtuustokaudella ollut kaksi kaupunginvaltuutettua. Heistä Juha Rantalainen asettuu uudelleen ehdokkaaksi.

10.12.2020