Kiitos Ville! YouTube on lahjomaton 1/2

27.12.2020 klo 17:46 Uutiset

Kiitos Ville!

Youtube on lahjomaton

Todella isot kiitokset toimittaja Hammarbergille, kun litteroit tuon uskomatonta kohua herättäneen budjettivaltuuston  puheenvuoroni (SK 23.12 sivu A9). Otan nyt tässä sen kuuluisan ”täyden poliittisen vastuun” jokaisesta sanastani. En kerta kaikkiaan löydä julkaistusta litteroinnista yhtään henkilökohtaista tölväisyä, tai edes minkään puolueen halventavaa arvostelua. Toivon, että kimppuuni käynyt kaksikko miettii vielä tykönään, että mistähän ne tässä esiin nostetut koulukiusaajat tai henkilökohtaiset tölväilijät löytyvät. Meille kaikille poliitikoille peili on joskus hyvä apuväline.

Kyllä se niin on, että politiikassa on toisinaan pakko pyrkiä julkisesti esiin, ja joskus taas olosuhteiden pakosta olla julkisesti esillä. Tässäpä sitä on oltu!

Minulla ei ole tässä vaiheessa vieläkään hernettä kummassakaan sieraimessani, mutta ehkä olisi syytä jo vaihtaa aihetta? Lukijat saattavat pian kyllästyä!

Joulurauhaa!

Simo Korpela

kaupunginvaltuuston II varapuheenjohtaja,  KD