Raija Iskanius: ”Arvokas arki Sinulle – turvallinen tulevaisuus lapsille”

10.3.2021 klo 00:02 Uutiset

Kuntavaalit 2021 ajatuksia.

Olen viiden aikuisen lapsen äiti ja 10 lapsenlapsen isoäiti eli mumma. Asumme mieheni kanssa Nilsiässä.

Leivän teko on paikallista huoltovarmuutta!

Olen toiminut kotitalousopettajana ja uskonnonopettajana Nilsiän yläkoulussa. Nyt olen eläkkeellä. Minulla on yhden ihmisen yritys, koti- ja mökkiapupalvelu.

Kunnallisissa luottamustehtävissä olen ollut pitkään, tällä hetkellä olen Kuopion kaupungin edustajana Servica Oy:n hallituksessa.

Kristillisdemokraattien toiminnassa olen ollut paikallisosastossa, piiritasolla ja puoluehallituksessa sekä puoluevaltuustossa.

Seurakunnan toiminnassa olen ollut lapsesta saakka pyhäkoulussa, tyttökerhossa ja riparin jälkeen yhä tiiviimmin. Lukioaikaan sain uudella tavalla omistaa ja ymmärtää Jeesuksen sovitustyön merkityksen omalle kohdalleni. Monenlaisissa seurakunnan vapaaehtoistöissä ja luottamustehtävissä olen saanut olla ja olen edelleenkin

Pidän luonnossa liikkumisesta ja eläimistä!

Fyysistä kuntoani hoidan talvella hiihtäen ja kesäaikaan teen pienen tilamme viljelytyöt ja mielelläni ”rassehdin” metsässä sitä hoitaen ja marjastaen.

Tärkeimmät asiat, joita tahdon ottaa vaaleissa esille: Ikäihmiset, vammaiset, turvallinen koulu, liikunta- ja liikkumismahdollisuudet sekä turvalliset kevyen liikenteen reitit.

Arvoni kuvaan kolmen sanan kautta:
VASTUU, olen vastuussa äänestäjilleni ja tahdon toimia kaupunkini parhaaksi;
USKO, elämäni perustuu kristilliseen arvopohjaan; ja
ROHKEUS, uskallan esittää näkemykseni ja seistä niiden takana.

Kuvat: Raija Iskanius