Lohjan KD 50 vuotta – juhlalive FB:ssä sunnuntaina 21.3. klo 14

20.3.2021 klo 16:05 Uutiset

Sunnuntaina 21.3. kello 14 muistelemme ja juhlimme koronaturvallisella live-lähetyksellä Lohjan seudun SKL-KD:n 50 vuotta toiminutta paikallisosastoa. Lähetys on nähtävissä Facebookissa www.fb.com/LohjanKristillisdemokraatit sivulla. (Mene livelähetys-kohtaan ja säädä tietokoneestasi tai kännykästäsi ääni päälle). Lähetys pitäisi tallentua myös myöhemmin katsottavaksi.

Mukana nettilähetyksessä on KD:n kansanedustaja Antero Laukkanen. Kunhan vain verkkoyhteydet toimivat ongelmitta kuulemme lisäksi muistoja ja ajatuksia kristittyjen yhteiskunnallisen vastuun merkityksestä osaston toimijoilta eri vuosikymmeniltä: Aira Palomäki, Eija Kemppi, Olli Pakalén, Seppo Pesonen ja Matti Junnila. Haloo Lohja -valtuustoryhmän tervehdyksen esittää Heikki Linnavirta. Tilaisuutta vetää osaston puheenjohtaja Merja Eräpolku, joka myös jakaa välähdyksiä osaston vanhojen mappien uumenista.

Suomen Kristillisen Liiton Lohjan seudun osasto perustettiin loppuvuodesta 1970 ja se on toiminut rekisteröitynä yhdistyksenä 23.3.1971 alkaen. Vuonna 2001 puolueen nimenmuutoksen jälkeen myös osaston nimi muuttui Suomen Kristillisdemokraattien Lohjan seudun paikallisosastoksi.

Oikeat 50v-juhlakahvit hörpimme nenäkkäin sitten kun pääsemme kokoontumaan.