KD:llä Keravalla jo 15 kuntavaaliehdokasta

30.3.2021 klo 10:19 Uutiset

Kristillisdemokraattien Keravan paikallisosasto on nimennyt kuusi uutta kuntavaaliehdokasta: somistaja-myyjä Kirsi Hanski-Timonen, lehtori, eläkeläinen Tuulikki Holmas, tietoturva-arkkitehti Ville Leinonen, diplomi-insinööri Mikko Mustonen, postivirkailija, merkonomi Petri Palviainen, laboratoriohoitaja Maritta Pönniö sekä insinööri, yrittäjä Karnek Sarkarian.

Aikaisemmin ehdokkaiksi on nimetty toimitusjohtaja, MKT Kari Haltsonen, KTM, yrittäjä, toimitusjohtaja Anne Manner, merkonomi, lähihoitaja Oili Paavola, puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies, lastenhoitaja Sami Ronkola, toimittaja, kaupunginvaltuutettu Pentti J. Rönkkö, palveluneuvoja Jorma Surakka sekä TV-kameraoperaattori Jorma Uusi-Vähälä.

KD lähettää tavoittelemaan Keravalla vaalivoittoa eli vähintään kahden valtuutetun paikkaa teemalla: ”Koko maa mukana”.

Tutustu ehdokkaisiin tarkemmin: vaalit.kd.fi/2021/?kunta=kerava#content

(kuva: Jorma Uusi-Vähälä)