Erkki Lehtimaan mielestä ”Kun luonto voi hyvin, niin ihminenkin voi!”

6.4.2021 klo 17:55 Uutiset

Erkki Lehtimaa on KD:n kuntavaaliehdokkaana Leppävirralla.

Erkki on nuoresta pitäen tykännyt samoilla ja tarkkailla luontoa ympärillään ja hänen kesälomatkat suuntautuivat kohti Lapin erämaita. ”Niistä ajoista on varmaan peräisin se, että erityisesti mielessäni ovat luonnonsuojelu- eli ympäristöasiat. Olen havainnoinut sitä silmin, korvin sekä myös kameran linssin läpi ja ikuistanut kuviksi löytämiäni luonnon ihmeitä”, kertoo Erkki

”Leppävirralla on mallikelpoisesti järjestetty liikunta- ja kuntoiluasiat.”

”On todella mainiot kuntopolut Kalmalahden rannalla ja kirkonkylän ympäristössä. Ukonhatun alueen polut ovat sopivan metsäisiä ja Orinnoron kierros on elämyksellinen. Viime vuosina on Kalmalahden rantaa ja Laakunlammen ympäristöä siistitty.

Valitettavasti siinä samalla on menetetty keväinen satakielten laulu! Klassisen musiikin ystävälle luonnossa kuultu satakielen laulu on ollut elämys, ja sitä olen jäänyt kaipaamaan.

Asuminen omakotitalossa metsän laidalla on ollut hyvä paikka harrastaa puutarhanhoitoa ja kasvihuone yleensä täyttyykin erilaisista vihanneksista. Sadepäivien varalle minulla on aina varattuna kirjallisuutta, erityisesti historia kiinnostaa. Musiikin kuuntelu, varsinkin klassisen, on aina ollut minulle tärkeää. Elämässäni on useita asioita, joissa saan olla mukana. Eläkkeellä ollessa on aikaa tehdä erilaisia asioita ja niinpä vapaa-ajan ongelmia ei ole.

Monet kertovat tavoitteensa olevan ihmisten hyvinvointiin ja palvelujen saatavuuteen liittyvät asiat.

Tottahan se on, huomioitavaa on runsaasti, kuten lapsiperheet ja eläkeläiset, kunnan talous ja se, riittävätkö julkiset varat.

Nostan kuitenkin tämän asian, jota olen seurannut vuosikymmenien ajan:
Pidän tärkeänä luonnonsuojelua ja ympäristöstä huolehtimista! Sillä kun ne asiat ovat hyvässä hoidossa, voidaan me ihmisetkin paremmin!

Erkki leikillisesti sanoo olevansa stadin kundi, kun on Hesasta lähtöisin. Pilke silmäkulmassa hän mainitsee olevansa myös hidas hämäläinen. Kuitenkin hän on pitkäaikainen KD-aktiivitoimija Leppävirralla, on ollut valtuutettuna ja erilaisissa luottamustehtävissä vuosikymmenien ajan.

Kiitos Erkki, että olet mukana taas vaalitaistossa!

Aina olet ollut tunnollisesti ajoissa paikalla, ja luotettavasti eturintamassa!

Kuvat: Erkki Lehtimaa