Seija Eskelinen Savo-Karjalan naispiirin uusi puheenjohtaja

23.4.2021 klo 16:57 Uutiset

 

Kristillisdemokraattien Savo-Karjalan Naispiiri valitsi Vuosikokouksessaaan 6.4.2021 uudeksi puheenjohtaksi Seija Eskelisen  kaksivuotiskaudelle 2021-2022. Neljä vuotta puheenjohtajana toiminut leppävirtalainen Riitta Räisänen ei asettunut enää ehdolle. Kiitämme Riitta erityisesti hänen paneutumisestaan auttaa kunnallisvaaliehdokkaita vaalityössä, jota hän edelleen tekee.

Johtokuntaa valittiin myös uusia jäseniä. Järjestäytymiskokouksessa 18.4.2021 valittiin varapuheenjohtajaksi Pirjo Timonen Siilinjärveltä, sihteeriksi, Minna Sahlberg  Kuopion Karttulasta ja taloudenhoitajaksi Raija Iskanius Kuopion Nilsiästä. Muut johtokunnan jäsenet ovat Anja Rönkä Siilinjärveltä ja Paula Hämäläinen Kuopiosta.

Toiminnansuunnittelun ideointipalaveri pidettiin 19.4.2021 kuvatyöskentelyn keinoin. Pääsimme hieromaan aivonystyröitämme siitä, miten toteuttaa luovaa työskentelyä etänä. Päädyimme käyttämään kolmea tiedonvaihdon välinettä – Whatsapp-ryhmää (johon luotiin kuvapankki), Zoomia, jolla käytiin yhteiskeskustelut sekä henkilökohtaisia Whatsappeja, joilla vaihdettiin itselle merkityksellisiä kuvia.  Päätöskeskustelussa nousi esille tärkeimpänä uusien jäsenten hankinta. Seuraavassa ideointitapaamisessa suunnitellaan jäsenhakinnan käytännöntoimintaa.

Yhdistyksemme toimii aktiivisesti  Savon Nytkiksessä (Naisjärjestöt yhteistyössä), jossa Kristillisdemokraatteja edustavat Seija Eskelinen ja Minna Sahlberg. Savon Nytkikseen on kutsuttu edustajat kaikista puolueista sekä naisjärjestöistä (esim. Zonta-naiset ja Martat. .

Nytkis järjestää Facebookissa kaksi tapahtumaa. Vaalipaneeli to 6.5.2021, johon osallistuu yksi  edustaja jokaisesta puolueesta puheenjohtajana Pirjo Kartano,  SOME-tapahtuman toteutetaan  yhteistyössä Savossa toimivien järjestöjen kanssa.